Отзывы о компаниях

На нашем сайте людям, объединенным одной целью - поиском работы, дается прекрасная возможность обмениваться информацией. Делить вам нечего, а значит, можно быть предельно откровенными. При поиске кадров в компаниях принято только лестно отзываться о предлагаемых вакансиях. Правду можно узнать лишь у тех, кто уже там работал или работает.

37791-37800 из 74133 1   2   3      3773   3774   3775   3776   3777   3778   3779   3780   3781   3782   3783   3784   3785   3786   3787      7412   7413   7414  

УМБР (она же УМСР, она же Управление Механизации Строительных Работ)

Уважаемый новый претендент на должность директора авиацеха ! 20000 вам никогда в жизни здесь не дадут !!! Делите на 3-4 . Вот реалии жизни. Это ЗАМАНУХА !
Особенно для переселенцев !
Работник авиацеха (Инженеры / Технологи / Проектировщики), 2015-06-16 09:42:29

ООО Миг Шивук Юкрейн

После собеседования остался очень неприятный осадок на душе. Первое, на что обращаешь внимание, громкая музыка в помещении, где работают операторы, что мешало даже в приемной. Музыка откровенно бесила, и судя по тому, как под неё дергались сотрудники, предназначена она для установки такта работы, что тут сказать - похоже на секту... Наставники на месте не сидели, бегали от стола к столу, как будто пол выложен раскаленными углями. Вовремя меня не приняли, пришлось ожидать. Когда я все-таки попала в кабинет менеджера по подбору персонала Ольги (кстати, не самая приятная особа) получила порцию лапши на уши о том, какие перспективы ждут в компании, какие большие деньги мне готовы платить, ведь компания собирается надолго остаться в Украине и портить свой имидж никто не будет. Это очень странно прозвучало, так как компания минимально не имеет даже сайта, а это о чем говорит? О том, что компания полугодка, отобъет с клиентов и сотрудников бабки и свалит. Кстати, обещали 3000 грн. официально и 5000 грн. в конверте плюс бонусы от продаж. Следующий этап, самый интересный, разговор с руководителем Еленой. Руководителем это назвать сложно, так как выглядит... это весьма странно, ведет себя ещё "лучше", типичное село будет смотреть на Вас как на дерьмо и говорить таким тоном, будто Вы обязаны ей даже за честь поговорить с ней. Суть разговора - суметь продать ей какой-либо товар, в котором Вы разбираетесь, что естественно, учитывая гонор этой Особи, нереально. Но на этом она не сотановится, на ходу будет придумывать новые товары, задавать Вам кучу тупых вопросов, влезать в личную жизнь, откровенно офигевать от Ваших ответов, которые ей не нравятся, попускать, а в итоге с идиотским лицом встанет и уйдет. На следующий день мне позвонили и сообщили, что на данный момент вакансия не подходим моей специальности (финансист). И слава Богу! Не советую никому работать в этой шарашкиной конторе. Типичная организация по срубке денег с несчастных сотрудников и клиентов. После собеседования осталось одно желание - обратиться либо в милицию, либо в прокуратуру, либо в налоговую и сообщить о явном мыльном пузыре.
Анна (Менеджеры по продажам оборудования), 2015-06-16 09:34:40

Альпака

Работаю в международном офисе компании. С упомянутыми персонажами по работе почти не сталкиваюсь. Меня все устраивает, зарпалата в твердой валюте, всем доволен.
Гость (Менеджеры по продажам оборудования), 2015-06-15 22:32:56

ТОВ «Енерджі Менеджмент Проджектс Юкрейн" ТОВ "ЄМП Україна"

Эта ТВАРЬ Ярославчик КУЧЕР уже продает своих однопартийцев из БЮТа с которыми, как он заявляет, стоял на баррикадах. Почитайте. 29.04.2015 10:48. http://sluhi.com.ua/view_sluh.php?id=10318/ За скільки Ярослав Кучер продав Батьківщину молоду Київщини? 28 квітня 2015 року у приміщенні прес-центру ВО "Батьківщина" відбулася конференція Київської Обласної організації "Батьківщина Молода" 28 квітня 2015 року у приміщенні прес-центру ВО "Батьківщина" відбулася конференція Київської Обласної організації "Батьківщина Молода". За словами колишьного лідера Батьківщини молодої Київщини Ярослава Кучера основним питанням було обрання нового голови обласної організації у зв'язку з переходом Ярослава Кучера на посаду члена бюро Київської міської партійноїї організації. Але в тому річ, що пан Ярослав Кучер був обраний на посаду члена бюра Київської міської партійної організації вже майже рік. Проте складати повноваження очільника обласної організації Ярослав Олександрович не поспішав. Чому ж саме зараз молодому лідеру Київщини Кучеру так швидко захотілось скласти повноваження голови обласної організації? Та й ще передати їх ставленнику свого недруга Констянтина Бондарєва, який ніколи не визнавав обласну організацію на чолі з Кучером. Та й сам Кучер з Бондарєвим та його командою не спілкувався. Як стала відомо проведеному журналістському розслідуванню прес-службою Білоцерківської районної організації ВМГО "Батьківщина молода" колишньому очільнику Київської обласної організації заплатили кругленьку суму зелених в розмірі 100000 американських доларів!!! Хочеться лише запитати Ярослава Олександровича Кучера А ДЕ Ж СОВІСТЬ?????? А чому ж тоді в якості делегатів не запросили членів та лідера Батьківщини молодої Білоцерківського району? Мабуть боялись правди!!! Валерій Міщенко, громадський діяч, Голова Білоцерківської районної організації ВМГО "Батьківщина молода".
Валерий Мищенко (Аналитики / Интеграторы), 2015-06-15 22:18:20

Благодійний фонд Небайдужі серця

Увага! Шахраї! Чорні волонтенри з Благодійний фонд Небайдужі серця отзывы відгуки (БФ Небайдужі серДця) а також Благодійний фонд Світла Україна отзывы відгуки є клонами шахраїв з МБФ Оживи мрію та МБФ Допоможемо дітям разом. Хто кришує цих бандитів?

Нещодавно мені зателефонували з благодійного фонду "Небайдужі сердця" (так написано у реєстраційних документах, ЄДРПОУ 39202831)з проханням про допомогу. Я погодилась допомогти. Допомогу збирали для батальону "Торнадо". Вислали мені на ел. адресу лист-клопотання, копії реєстраційних документів, посилання на відеозвіти про їх допомогу. Я перерахувала кошти по безналу. Але мені щось здалося підозрілим - чи то літера "д" у слові "сердця", чи то те, що вони передзвонили мені через 15 хвилин, щоб спитати, чи я перерахувала кошти, чи їхнє прохання скинути скан платіжного доручення, чи все це разом. Наступного дня я погуглила відгуки про них - половина (схвальних) написані ними самими, а половина про те, що вони шахраї - один раз допомогли небагато, тапер це всім показують свою, начебто, роботу, а кошти забирають собі организатори. Прикро, що ці кошти, які я виділила з бюджету родини, і які нам зовсім не зайві, пішли не на допомогу тим, хто реально потребує допомоги, а "бізнесменам" від благодійності.
Судячи по тому, що писали у відгуках, там колл-центр, працівники отримують відсоток, решту забирають засновники.Таких фондів засновано кілька, всі працюють за такою ж схемою. Пожертву у мене просили перерахувати на картку, але я сказала, що тільки на рахунок в банку, але це цьому фонду також підійшло:)
Гость (Экономисты), 2015-06-15 21:18:10

Благодійний фонд Небайдужі серця

Благодійний фонд «Небайдужі серця» : діти - це наше майбутнє

Всі ми хочемо жити у вільній країні, де живуть щасливі люди. Як побудувати таку державу? Наше майбутнє – це діти. Треба виховувати у дітей такі якості, як доброта, чесність, щедрість, любов до Батьківщини, впевненість у собі і своїх силах. Тоді виросте правильне покоління, яке зможе досягти того, про що ми лише можемо мріяти.

Статистика благодійного фонду «Небайдужі серця» по захворюванням дітей-сиріт

На сьогоднішній день за підрахунками експертів в Україні налічується приблизно 150 тисяч дітей-сиріт, третина з яких виховуються в умовах дитячого будинку. Показники їхнього здоров’я залишають бажати кращого. Так 90% дітей мають неврологічні розлади і майже половина - рахіт та важкі розлади харчування. Четверте місце за поширеністю у дітей цього віку займають розлади психіки та поведінки (690 на 1000 осіб). Саме ця патологія у віці 3-7 років виходить на перше місце та становить 769,5 на 1000 дітей. Це являється реальністю наших днів. На жаль, у наш нелегкий час, не кожен може забезпечити щасливе майбутнє для своєї дитини,зазвичай, через важке фінансове становище.

У нашій країні від несвоєчасно наданої медичної допомоги щорічно вмирають тисячі дітей. Ті батьки, які стикалися з цією бідою, не з чуток знають, що таке пережити своїх дітей.

Мета благодійного фонду «Небайдужі серця»

Метою благодійного фонду «Небайдужі серця» є надання своєчасної допомоги дітям для лікування важких захворювань, виліковних при сучасному рівні розвитку медицини. Допомога благодійного фонду «Небайдужі серця» дозволяє забезпечити дітей-сиріт , малозабезпечених з інтернатів та реабілітаційних центрів, підтримувати не тільки харчуванням та одягом , а й забезпечувати повноцінне навчання і увагу. Саме завдяки цій програмі дітки з обмеженими можливостями і складними захворюваннями можуть відчути себе повноцінними членами суспільства, не дивлячись на відсутність турботи з боку своїх батьків. Завдяки фінансовій підтримці небайдужих людей благодійний фонд «Небайдужі серця» постійно розвивається. Діяльність благодійного фонду «Небайдужі серця» по допомозі дітям Благодійний фонд «Небайдужі серця» закупив 17 ліжок та ортопедичних матраців для “Прилуцького навчально-реабілітаційного центру”. До благодійного фонду «Небайдужі серця» звернулося керівництво “Прилуцького навчально-реабілітаційного центру” з проханням допомогти придбати ліжка з ортопедичними матрацами. Благодійний фонд «Небайдужі серця» не зміг залишити без подарунків наше молоде покоління і передав для них розвивальні іграшки, які водночас забавляють малюків та сприяють їх розвитку. Сподіваємося на гарний настрій та міцне здоров’я дітей!!!

Благодійний фонд «Небайдужі серця» допомагає хлопчику з діагнозом ДЦП

До благодійного фонду «Небайдужі серця» знову звернулися батьки Давида Спірочкіна, з проханням допомогти оплатити курс реабілітації в Міжнародній клініці відновленого лікування ім. Козявкіна в м. Трускавець. Через загрозу переривання вагітності, гіпоксії, хлопчик з’явився на світ на восьмому місяці вагітності, шляхом кесаревого розтину. Дитині поставили діагноз: ДЦП, спастична диплегія. Маленький Давид потребує постійної уваги і піклування, для одужання необхідно проходити реабілітаційний курс раз в півроку. Один курс такої реабілітації в клініці коштує майже 8000 гривень. Батьки не мають змоги самостійно оплачувати постійну реабілітацію, через скрутну ситуацію в родині. Хлопчик має всі шанси на одужання. Благодійний фонд «Небайдужі серця» зробив все можливе і за декілька днів знайшов, і відправив батькам Давида всю необхідну суму. Допоможемо дитині разом, не залишайте своє серце байдужим до чужого горя.

Будуємо майбутнє України разом з благодійним фондом «Небайдужі серця»

Головна місія благодійного фонду «Небайдужі серця» - забезпечити своєчасною допомогою всіх нужденних, а особливо дітей, створити всі умови для гармонійного та повноцінного розвитку дітей, та умови для кращого життя всіх українців. Вже не перший рік, волонтери фонду збирають кошти для дітей-сиріт, для діточок з малозабезпечених сімей, які мають різні захворювання ДЦП, гепатит, лейкемія та ін. Неможна позбавляти дітей шансу, на здорове, повноцінне життя. Благодійний фонд «Небайдужі серця» закликає Вас допомагати дітям, разом ми зможемо подарувати їм шанс на щасливе і безтурботне дитинство !

Благодійний фонд «Небайдужі серця» хоче відновити правильні сімейні цінності, повернути в серця людей добро, врятувати якомога більше життів. Тому волонтери фонду так відчайдушно допомагають всім дітям, на чию долю випали важкі випробування. Щоб діти могли повноцінно розвиватися і мали щасливе дитинство і виросли справжніми людьми з великої літери. Станьте для малечі прикладом доброї і щасливої людини. Діти, як ніхто інший, вірять у дива, давайте творити дива разом з благодійним фондом «Небайдужі серця».

Гость (Экономисты), 2015-06-15 20:41:24

E-Travels

Я лично неоднократно пользовался услугами этого сайта, когда необходимо было забронировать авиабилеты в Германию, и всегда быстро получалось это делать. Никаких трудностей в процессе бронирования у меня не возникало, простой интерфейс, все абсолютно понятно, удобно, если что-то непонятно вам, можно прозвонить в службу поддержки, где дают исчерпывающий ответ на интересующие вопросы. Если куда-то еще буду ехать, также буду пользоваться услугами, которые они предоставляют.
Антон (Маркетологи / Специалисты по PR), 2015-06-15 20:20:17

"авекс-груп"

Компания не платит за выполненую работу. Простое кидалово.
Гость (Веб-мастера, веб-дизайнеры), 2015-06-15 20:02:39

Буймеровка Сосновый & SPA-курорт 1936

Отличный недорогой отель, в котором можно остановиться. Очень доступные цены. Может с развлечениями здесь совсем не густо, зато хороший завтрак, отличное обращение персонала и спокойно. Для тех, кто путешествует на машине есть парковка. На самом деле проживание вполне тихое, ничто особо не беспокоит, если брать номер окнами во двор, а можно с видом и на речку.Вполне прекрасных отдых в лесу!!!
Вячеслав (Красота / Спорт / Туризм), 2015-06-15 19:25:25

Ria.ua

Что я могу сказать, есть в этой компании такой статут интересный, а в нем непонятный черный список людей. То есть, если вам что-то у них не подошло или им в вас, они просто заносят ваше имя и фамилию в этот список и на этом все, вашей карьеры у них быть не может!
Гость (Секретари / Офис менеджеры / Операторы), 2015-06-15 18:10:37
37791-37800 из 74133 1   2   3      3773   3774   3775   3776   3777   3778   3779   3780   3781   3782   3783   3784   3785   3786   3787      7412   7413   7414