Отзывы о компании

Компания PRO CONTACTIVE

Киев, Украина

Отзывы о работе в PRO CONTACTIVE

11-13 из 13 1   2   >

Вадим (Cистемные администраторы)

Я працюю системним адміністратором в компанії «Про Контактів» вже більше року, і хочу поділитися своїми враженнями. Компанія має дуже чітко організовані внутрішні процеси, що дозволяє ефективно виконувати свої обов'язки і підтримувати високий рівень продуктивності. Тут цінують професіоналізм і ініціативу, що створює чудову робочу атмосферу. Дуже задовелений, що працюю саме тут
2024-08-23 13:57:14

Антон (Программисты С++, С, С#, .NET)

Працюю Frontend програмістом в компанії майже рік. Був одним з перших співробітників які прийшли до компанії. Мені подобается працювати в компанії, так як я постійно розвиваю свої навички і росту як спеціаліст в компанії. Забезпечення в компанії на вищому рівні і є все що потрібно для роботи. Я задоволений роботою повністью.
2024-08-23 12:19:44

Володимир (Программисты Java, J2EE, JSP)

Працюю в компанії Pro Contactiv декілька месяців. Довго шукав роботу, а тут вони мене знайшли. Ми поспілкувались і на наступний день мене запросили на співбесіду в офіс, а після неї я до вечора меня прислали оффер. Такого швидкого найму в мене не було ні разу в житті. Вже прошло три місяці з моменту працевлаштування в компанію і я задоволенний роботаю компанії.
2024-08-22 08:49:22
11-13 из 13 1   2   >
Добавить отзыв
Добавить отзыв
Добавить зарплату
Добавить зарплату
Добавить фото с работы
Добавить фотографии с работы
Карта сайта: