Отзывы о компании

Компания PRO CONTACTIVE

Киев, Украина

Отзывы о работе в PRO CONTACTIVE

1-10 из 13 < 1   2  

Інна (Техписатели)

Нещодавно виповнилось два роки, як я приєдналася до команди Pro Contactive і можу впевнено сказати — це був справжній perfect match
2024-10-15 08:57:53

Анна (Руководители проектов)

Я працюю в Pro Contactive на позиції продакт менеджера вже рік, і мій досвід тут просто чудовий!

Особливо хочу підкреслити інвестиції в навчання та розвиток. Компанія активно підтримує наш професійний ріст, надаючи доступ до курсів, вебінарів та інших ресурсів.

Рада бути частиною команди і щиро рекомендую Pro Contactive як місце, де ви зможете розвиватись і досягати поставлених цілей.

2024-10-10 12:05:52

Катерина (Cистемные администраторы)

Крута атмосфера, чимало можливостей для розвитку, бенефіти, які роблять життя комфортнішим і приємнішим. Тут до думки кожного дійсно прислухаються, завжди надають чіткий фідбек і загалом роблять усе, аби підтримати у професійному зростанні)
2024-10-01 09:23:07

Денис (Аналитики / Интеграторы)

Працюю у компанії Pro Contactive на позиції фінансового аналітика, і хочу відзначити кілька моментів, які викликають у мене лише позитивні враження. Насамперед дуже подобається рівень комунікації. Взаємодія з колегами відбувається легко та ефективно. Тут можна отримати зворотний зв’язок, обговорювати будь-які питання без зайвих формальностей, що робить робочий процес максимально комфортним. Підтримка у труднощах, можливості для навчання та професійного зростання так само на висоті. Ну і найважливіше — окремо хочу відзначити почуття гумору та атмосферу, які панують тут. Я отримую одне задоволення від роботи в компанії.
2024-09-18 09:08:50

Костянтин (Продавцы, продавцы-консультанты, товароведы)

Я також нещодавно прийшов до компанії Pro Contactive.
Процес онбордингу — неймовірно комфортний виявився для мене! Про тебе піклуються і вирішують всі твої питання — це дуже приємно.
Колеги допомагають швидко влитися у процес і готові допомогти, навіть якщо ти перепитуєш по декілька разів.
Також компанія приділяє окрему увагу тому, аби працівники не перепрацьовували.
Загалом, я дуже щасливий, що прийшов саме в Pro Contactive, адже це максимально комфортне місце для реалізації та саморозвитку.
2024-09-13 08:37:54

Роман (Веб-мастера, веб-дизайнеры)

За пів року роботи отримав справжнє задоволення від спілкування з керівництвом та співробітниками компанії. Одне з небагатьох місць, де у працівниках бачать людину, а не бездушного робота. Дуже рекомендую людям, які хочуть чесно отримувати зарплату за свою чесно виконану роботу.
2024-09-09 09:20:04

Ольга (Менеджеры по сбыту, закупкам)

Працюю оператором чату підтримки клієнтів в компанії уже майже три місяці. За цей період мені вдалося ознайомитися з усіма процесами компанії і стати найкращим праціником місяця. Робота цікава і не потребує ведиких затрат часу. Відповідати клієнтам потрібно швидко аби вони могли знайти все що їх цікавить з послуг компанії. Крім чікавої роботи в компанії ще й гарна заробітня плата. Також є бонуси і це стимулює менепрацювати краще.
2024-09-05 12:13:07

Костя (Программисты, Тестировщики)

Працюю на посаді QA уже давно в компанії. Мені подобається ставлення до персоналу. Вся компанія працює як одна велика сімя. Проєкти всі цікаві і робота мені приносить лиш задоволення. Заробітня плата завжди своечасно виплачується, плюс колектив дорого чого стоять. Я задоволений вибором компанії.
2024-09-02 08:48:50

Вероніка (Менеджеры по рекламе)

Працюю оператором чату уже пів року в компанії. Мені подобається що робота віддалена і не потрібно витрачати час на поіздки по місту. По заробітній платі дуже гарні умови і виплачують завжди своєчасно. Керівник попався дуже приємний і завжди допомогає при необхідності. Я задоволена роботою в Pro Contactive повністью.
2024-08-29 15:06:21

Андрій (Cистемные администраторы)

Компанія Pro Contactive створює всі умови для комфортної роботи та професійного зростання. Мене вражає, як багато уваги приділяється розвитку персоналу — є безліч тренінгів, семінарів та можливостей для підвищення кваліфікації. Також не можу не сказати про неймовірно приємних людей, що працюють тут. В Pro Contactive однозначно знайдете справжніх друзів, однодумців та просто класних співробітників. Якщо коротко, то компанія точно заслуговує на 5/5.
2024-08-27 08:33:54
1-10 из 13 < 1   2  
Добавить отзыв
Добавить отзыв
Добавить зарплату
Добавить зарплату
Добавить фото с работы
Добавить фотографии с работы