Компания ФайноБуд: информация, отзывы о работодателе ФайноБуд


Отзывы о компании

Компания ФайноБуд

Киев, Украина

Отзывы о работе в ФайноБуд

1-10 из 15 < 1   2  

Гость (Экономисты)

ФайноБуд став для мене не просто роботою, а місцем, де я розвиваюся професійно і особисто. Я тут вже два роки і найбільше ціную командний дух і відкритість до інновацій. Зарплата завжди вчасно, а проекти цікаві й різноманітні. Плюс — можливість навчання та розвитку всередині компанії.
2024-09-11 18:10:43

Гость (Экономисты)

рацюю в компанії вже рік, і це був неймовірний досвід! На стажуванні мене оточили справжні професіонали, які допомогли мені з усім розібратися. Зараз я маю можливість працювати з чудовими клієнтами та відчуваю постійну підтримку команди. Оплата праці гідна, а можливості для розвитку – безмежні. Дякую за цей шлях!
2024-08-26 19:51:07

- (Экономисты)

Работаю в этой компании уже полтора года, и коллектив здесь отличный! Ребята все толковые, знают свое дело Сработались сразу. Материалы всегда поступают вовремя, и это помогает нам работать эффективно. Хотелось бы, чтобы условия труда были получше: организовать место для отдыха, обеды и предоставить возможность для карьерного роста
2024-07-15 20:35:04

Гость (Строительство / Недвижимость)

Ця компанія є справжньою знахідкою для тих, хто прагне розвиватися та здобувати нові знання у сфері ремонту та будівництва. Основні плюси - це можливість працювати над великими і цікавими проектами, що дозволяє швидко підвищувати свій професійний рівень. Темп роботи тут досить високий, але команда завжди готова допомогти та підтримати.

Що особливо мені сподобалося, так це їх підхід до інновацій. Ми завжди використовували сучасні технології та матеріали, що дозволяло досягати найкращих результатів. Кар'єрний ріст відчувається з кожним проектом, і це мотивує продовжувати працювати та розвиватися.

2024-06-28 07:12:49

Саньок (Экономисты)

Працюю вже четвертий рік в одній бригаді. Спочатку було важко через брак досвіду, але з часом я повністю освоївся завдяки підтримці колег. Графік у нас досить щільний, але зайнятість добре оплачується. Ми працюємо цілий рік, і хоча влітку дуже багато роботи, умови значно кращі, ніж взимку. Загалом, мене все влаштовує, і я сподіваюся стати бригадиром у найближчому майбутньому. Особливо приємно, що компанія надає можливість брати участь у корпоративних заходах, що сприяє зміцненню команди і підвищенню мотивації.
2024-06-16 07:48:39

Валентин (Экономисты)

Працюю в ФайноБуд трохи більше року. Дуже задоволений своїм вибором. Офіційне працевлаштування, заробітна плата завжди вчасно. Колектив дружний, керівництво завжди йде назустріч. Мені подобається, що тут можна розвиватися і підвищувати свою кваліфікацію. Жодних "сірих" зарплат, все згідно з законодавством.
2024-05-30 05:40:31

Антон (Строительство / Недвижимость)

работаю в компании уже 2 года, работаю на обьектах , ремонт и отделка квартир и домов! Компания классная, зарплата хорошая и условия работы приличные! я доволен
2024-05-16 05:57:50

Yulia (Менеджеры по сбыту, закупкам)

Працюю на закупівлі матеріалів! Зарплата належна, до ФайноБуду суттєвих претензій немає, в Києві одні з кращих роботодавців, тому все на високому рівні. Офіс зручно розташований і обладнаний адекватно. З відпустками все в порядку, оформлення офіційне, проблем з трудовим прийняттям не виникало.
2024-04-28 15:34:41

Маришка (Бухгалтеры)

Работала помощником бухгалтера, меня взяли без опыта так что я очень благодарна) Дали мне классный старт и многому научили) Жаль что пришлось уехать и бросить работу(
2024-04-12 19:27:08

Гость (Экономисты)

Я працюю в компанії "ФайноБуд" як SMM-спеціаліст і маркетолог.. У нас тут не лише хороша зарплата, але і чудові колеги. Офіс чудовий світлий! можливо працювати і віддалено якщо домовитися! Яле я люблю наш офіс) бо в колективі працювати це супер! Рекомендую)
2024-03-12 16:34:37
1-10 из 15 < 1   2  
Добавить отзыв
Добавить отзыв
Добавить зарплату
Добавить зарплату
Добавить фото с работы
Добавить фотографии с работы
Карта сайта: