Компания see recruiter: информация, отзывы о работодателе see recruiter


Отзывы о компании

Компания see recruiter

Киев, Украина

Отзывы о работе в see recruiter

Гость (Менеджеры по продажам оборудования)

Хочу залишити свій відгук про співпрацю з See Recruiter та рекрутером Марією. Я дуже вдячна Марії за допомогу у пошуку роботи та за постійний зворотній зв’язок на всіх етапах співбесід. Мені запропонували декілька вакансій, відштовхуючись від мого резюме і моїх побажань і буквально за півтора тижні я знайшла роботу у класній професійній команді на цікавому проекті.
Сміливо рекомендую See Recruiter для співпраці, тут працюють відповідальні і доброзичливі люди!
2023-09-06 14:34:47

Костя (Экономисты)

Оперативно, качественно, профессионально. Компания с многолетним опытом и прекрасной репутацией. Рекомендую!
2023-08-04 15:23:58

Алина (HR специалисты)

See Recruiter — це динамічна та інноваційна компанія. Одним з головних аспектів, який мені дуже подобається,то це те що є корпоративна культура. Компанія створює дружню та сприятливу атмосферу, де кожен працівник може відчувати себе цінним і важливим членом команди. Колеги завжди готові допомогти, співпраця на високому рівні, завжди є підтримка зі сторони ментора.
Ще одним позитивним аспектом є можливості для професійного зростання. Компанія надає доступ до різних навчальних ресурсів, книжок. Перегляд прогресу відбувається кожних 6 місяців. Також компанія проводить багато цікавих заходів, таких як, all hands, corporate parties, team buildings.
2023-07-31 11:34:58
Добавить отзыв
Добавить отзыв
Добавить зарплату
Добавить зарплату
Добавить фото с работы
Добавить фотографии с работы
Карта сайта: