Компания LeadGroup: информация, отзывы о работодателе LeadGroup


Отзывы о компании

Компания LeadGroup

Kiev, Украина

Отзывы о работе в LeadGroup

Дмитрий (Веб-мастера, веб-дизайнеры)

Прийшов у компанію за порадою товариша. HR оперативно розʼяснила умови та порядок вступного випробування. Випробування та співбесіда пройшли швидко та без зайвих стресів. Успішно пройшов випробувальний термін та був зарахований на посаду дизайнера. Команда компанії молода, амбітна та кваліфікована, колектив привітний. Старші дизайнери завжди допомогають у вирішенні складних завдань. Загалом компанія залишила приємні враження як підчас процесу онбоардінгу, так і в подальшій співпраці.
2023-09-06 10:55:37

Гость (Экономисты)

З компанією Lead Group ми співпрацюємо вже багато років та дуже задоволені результатом і підходом їх команди. Завжди знаходять рішення щодо нестандартних ситуацій, виконують роботу вчасно, з душею ставляться до проекту. Яка б не була ситуація, завжди намагатимуться знайти оптимальне рішення та проконсультують.
2023-08-08 13:47:10

Anna (Экономисты)

Чудова компанія, особливо для початкового досвіду. Колектив дружелюбний, усі завжди підтримають у разі проблем і допоможуть. Завдання водночас і не занадто складні, і не прості, а також є можливість використовувати різні технології, що дозволяє всебічно розвиватися в професійному плані як спеціаліста та отримувати досвід.
2023-08-01 09:43:20

Александр (Веб-мастера, веб-дизайнеры)

Lead Group— компанія з дуже дружнім колективом який ділиться між собою своїм досвідом. Вдячний за співпрацю в майже як 2 роки. Можу впевнено рекомендувати девелоперу чи іншому фахівцю IT цю компанію оскільки ви зможете професійно зростати!
2023-07-24 16:13:07

leadgroup (Веб-мастера, веб-дизайнеры)

LeadGroup – це міжнародна холдингова компанія, яка працює у сфері IT-розробок, маркетингу, продажем послуг у різних спектрах та напрямках, починаючи від технічної підтримки до аналітики ринку сучасних технологій та криптовалют. Наша компанія твердо стоїть на ногах і лідирує на ринку вже понад 7 років! Ми надаємо кожному нашому співробітнику гідну заробітну плату та можливість розвитку з перспективою займати керівні посади!
2023-07-21 15:12:03
Добавить отзыв
Добавить отзыв
Добавить зарплату
Добавить зарплату
Добавить фото с работы
Добавить фотографии с работы
Карта сайта: