Компания Tamga: информация, отзывы о работодателе Tamga


Отзывы о компании

Компания Tamga

Киев, Украина

Отзывы о работе в Tamga

Гость (Программисты, Тестировщики)

Нещодавно приєдналася до TAMGA.
Звичайно, перші місяці були трошки напруженими - нове середовище, нові обов'язки. Але завдяки підтримці колег та керівництва я доволі швидко впоралась з усіма викликами)
Кожен день - це нова можливість вивчите щось нове, прийняти новий виклик та зростати як професіонал!
2024-06-24 18:00:36

Гость (Руководители проектов)

Хочу подякувати TAMGA за можливість працювати над складними та цікавими проектами. Тут я постійно вирішую нетривіальні задачи та вчусь новому. Компанія сприяє в цьому, підтримує професійний розвиток своїх спеціалістів, надаючи можливості для навчання, і це не може не радувати!)
2023-10-26 19:39:58

Гость (Экономисты)

Протягом двох років роботи в TAMGA, я накопичила чимало неймовірного досвіду! Це дружнє середовище дозволило розкритися мені як професіоналу, завдяки високому рівню позитиву та мотивації, що панує тут. Завдяки підтримці колег та керівництва, я відчуваю натхнення для особистого зростання та досягнення нових цілей.
2023-09-16 17:48:01

Гость (Cистемные администраторы)

Працюю в TAMGA вже два роки, Дуже подобається дружня атмосфера, яка панує в компанії. Кожен завжди готов допомогти та підтримати, і це дуже важливо для успішної співпраці та досягнення результатів! В компанії створюється сприятливе середовище для особистого зростання. Для мене це справжній дім для професійного розвитку, і я вдячний за можливість бути частиною чудової команди!
2023-09-13 18:57:21

Гость (Программисты, Тестировщики)

Работаю в Tamga больше трех лет и могу сказать, что это отличная компания, которая ставит перед собой крутые цели и достигает их! Каждое предложение по развитию проекта будет услышано. Туту есть возвможность учиться новому и развиваться в профессиональном плане.
Спасибо за поддрежку, крутой коллектив и отличное ркуоводство!
С вами надолго!)
2023-01-05 17:43:21

Гость (Cистемные администраторы)

Крута компанія, яка стрімко та невпинно розвивається! Постійний розвиток компанії був для мене одним з найважливіших критерієв при пошуку місця роботи. І звісно, я не прогадав, обравши TAMGA. Працюю тут вже три роки і всім задоволений. Цікаві проекти, неймовірна команда, прозорий й зрозумілий шлях до розвитку! Однозначно рекомендую!)
2023-01-04 11:29:40

Ольга (Экономисты)

Працюю в Tamga вже понад 5 років, дуже ціную можливість професійного зростання, дружню атмосферу та чудовий колектив! Це той самий випадок коли йдеш на роботу із задоволенням!!! Рекомендую)
2022-11-16 12:44:19
Добавить отзыв
Добавить отзыв
Добавить зарплату
Добавить зарплату
Добавить фото с работы
Добавить фотографии с работы
Карта сайта: